Προϊόντα για μηχανή pellet (3)

Πελλέτες Χωρίς Σκόνη

Πελλέτες Χωρίς Σκόνη

Να θυμάστε πάντα ένα πράγμα: η αγορά πελλετών γίνεται ανά κιλό. Αν αγοράσετε κιλά σκόνης, είναι χρήματα που πετάγονται από το παράθυρο!
Βιομάζα Ξύλινα Πέλετ - Ξύλινα Πέλετ προς πώληση online

Βιομάζα Ξύλινα Πέλετ - Ξύλινα Πέλετ προς πώληση online

Οι ξύλινες πελλέτες, με ή χωρίς πρόσθετα, είναι ένα συμπιεσμένο υλικό πρώτης ύλης, συνήθως κυλινδρικό με σπασμένα άκρα, με μήκος που κυμαίνεται από 5mm έως 40mm και διάμετρο μέγιστο 25mm. Η περιεκτικότητα σε υγρασία των ξύλινων πελλετών είναι συνήθως λιγότερη από 10% και έχουν περιεκτικότητα σε στάχτη έως 3%. Οι πελλέτες παράγονται συνήθως με μύλο πελλετών. Τα πλεονεκτήματα των πελλετών σε σύγκριση με ξύλο κορμού ή ξυλοτεμάχια περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων: τη δυνατότητα βελτιστοποίησης της καύσης λόγω του ομοιόμορφου καυσίμου, τη μείωση του κόστους μεταφοράς λόγω της αυξημένης πυκνότητας καυσίμου και τη βελτίωση των θερμικών και καυστικών ιδιοτήτων.
ΖΥΘΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑ - DESATASE

ΖΥΘΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΝΖΥΜΑ - DESATASE

Η DESATASE είναι μια αμυλολυτική παρασκευή (EC 3.2.1.41, pullulan 6-glucano-hydrolase) που καταλύει την υδρόλυση των άλφα-1,6 δεσμών της αμυλοπηκτίνης, επιτρέποντας την επίτευξη υψηλότερων αποδόσεων μαλτόζης σε συνδυασμό με μαλτογενείς αμυλάσες. ΣΚΟΠΟΙ Να αυξηθεί η διαστατική δύναμη του κριθαριού ενισχύοντας τη δράση της φυσικής ß-αμυλάσης του κριθαριού. Να αυξηθεί η ζυμωσιμότητα του γλεύκους (φαινομενικό όριο αποτοξίνωσης). Περίπου το 25% των συνολικών υδατανθράκων του γλεύκους είναι μη ζυμώσιμοι. Η προσθήκη της Desatase σε συνδυασμό με μαλτογενείς αμυλάσες όπως η Maltosylase στον ζυμωτή μετατρέπει τους μη ζυμώσιμους δεξτρίνες σε μαλτόζη, η οποία με τη σειρά της ζυμώνεται σε αλκοόλ, δίνοντας μια φαινομενική αποτοξίνωση μεγαλύτερη από 100% χωρίς απώλεια πληρότητας γεύσης ή διατήρησης αφρού. Με την ίδια συγκέντρωση αλκοόλ όπως μια κανονικά αποτοξινωμένη μπύρα, η υπερ-αποτοξινωμένη μπύρα θα απαιτήσει 25% λιγότερη πρώτη ύλη. Δείτε Ρύθμιση Αποτοξίνωσης. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ Βέλτιστη 55-60°C. Τα ενζυματικά συστατικά απενεργοποιούνται στην μπύρα (pH 4,2)...